Hotels in Petten aan Zee

In Petten aan Zee zijn momenteel nog geen hotels. Waarschijnlijk komt er in de toekomst wel een hotel in deze kustplaats. Hiervoor zal een bestaand gebouw worden omgebouwd tot hotel.

In de omgeving van Petten zijn uiteraard wel hotels. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van de hotels in het nabij gelegen Callantsoog. En hieronder tref je een aantal hotels gelegen in Schoorl.

Hotel Merlet SchoorlHotel Merlet Booking.com

Waardering: 8.8
In het prachtige plaatsje Schoorl ligt Hotel Merlet. De locatie is super, op 5 km van het strand en op loopafstand van het gezellige centrum met de klimduin. Het strand van Petten is op 8 km afstand, een een leuk doel voor een fietstocht door de duinen. Bij terugkomst kun je ontspannen in het binnenbad en de sauna. Het hotel biedt diverse faciliteiten. Massages in het wellnesscenter, een solarium, fietsverhuur en ook paardrijden is mogelijk! Andere leuke plaatsen in de omgeving zijn o.a. Callantsoog en Bergen. Ideaal voor een paar dagen aan zee!

Strandhotel de Horn CallantsoogStrandhotel de Horn Booking.com

Waardering: 8.8
Ja, dit is zeker een goed begin van je dag! Strandhotel de Horn heeft een heerlijk rustige ligging en ligt midden in een prachtig natuurgebied in het plaatsje Callantsoog, op slechts enkele kilometers van Petten. De kamers zijn zeer comfortabel en hebben heerlijke bedden. Het strand is op wandelafstand. Ook naar het centrum van Callantsoog, met leuke winkels en restaurants, wandel je zo naar toe. Het hotel grenst aan natuurgebied Het Zwanenwater, ideaal voor het maken van mooie wandelingen.

Hotel Jan van Scorel aan zee SchoorlHotel Jan van Scorel Hotel Specials

Waardering: 7.9
Naast Nationaal Park De Schoorlse Duinen ligt hotel Jan van Scorel. Het hotel heeft een fijne ligging tegenover de duinen van Schoorl. Dit hotel is het hele jaar door fijn, er is namelijk een heerlijk wellnesscenter met binnenzwembad en sauna. In restaurant De Kanunnik is het culinair genieten na een dag aan het strand. De luxe kamers zijn heerlijk comfortabel en in enkele kamers zijn huisdieren toegestaan. Er zijn tevens speciale familiekamers voor 4 tot 6 personen dus een uitje met het hele gezin is hier ook heel goed mogelijk.