Strandhuisjes Petten aan Zee

Wat is er nu leuker dan een vakantiehuisje direct op het strand? Je wordt wakker van de golven en de meeuwen op het strand, je ontbijt met uitzicht op zee; je dag kan niet beter beginnen! Vanaf 2019 komen er waarschijnlijk 50 fantastische beach lodges op het strand van Petten. Zodra deze gereed en te huur zijn tref je ze uiteraard aan op deze pagina. Wil je niet zo lang wachten en dit jaar al je vakantie in een strandhuisje doorbrengen? Bezoek dan onze website met o.a. strandhuisjes in Nederland.

In de directe omgeving van Petten ligt het plaatsje Julianadorp aan Zee. Op het strand van Julianadorp aan Zee staan fantastische strandhuisjes!

Strandhuisje Julianadorp aan ZeeStrandhuisjes Julianadorp aan Zee Landal

Waardering: 8.7

In een strandhuisje beleef je het ultieme vakantiegevoel. Je hoeft niet meer in de file naar het strand, je hebt altijd een eigen plekje, een strandhuisje is gewoon dubbel genieten van je vakantie! Deze strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De huisjes hebben 2 slaapkamers en een 2-persoons bedbank. De strandhuizen zijn zeer compleet ingericht en er is wifi internet aanwezig. En uiteraard laat het uitzicht weinig te wensen over, een beter uitzicht op zee kun jij jezelf niet wensen!