Strandhuisjes Petten aan Zee

Wat is er nu leuker dan een vakantiehuisje direct op het strand? Je wordt wakker van de golven en de meeuwen op het strand, je ontbijt met uitzicht op zee; je dag kan niet beter beginnen! Op het strand van Petten zijn momenteel nog geen strandhuisjes te huur. Wil je graag je vakantie doorbrengen in een strandhuisje? Ga dan naar Julianadorp aan Zee! Deze populaire kustplaats ligt in de buurt van Petten. Op het strand van Julianadorp aan Zee staan fantastische strandhuisjes en deze worden beheerd door Roompot.

Strandhuisje Julianadorp aan ZeeStrandhuisjes Julianadorp aan Zee Roompot

Waardering: 9.4

Aanbieding!

In een strandhuisje beleef je het ultieme vakantiegevoel. Je hoeft niet meer in de file naar het strand, je hebt altijd een eigen plekje, een strandhuisje is gewoon dubbel genieten van je vakantie! Deze strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De huisjes hebben 2 slaapkamers en een 2-persoons bedbank. De strandhuizen zijn zeer compleet ingericht en er is wifi internet aanwezig. En uiteraard laat het uitzicht weinig te wensen over, een beter uitzicht op zee kun jij jezelf niet wensen!


Beach lodges

Er ligt een plan voor het bouwen van tachtig beach lodges op het strand van Petten. De gemeente Schagen heeft in 2020 het plan goedgekeurd.


TIP! De beste strandhuisjes van Nederland

Wil je niet zo lang wachten en dit jaar al je vakantie in een strandhuisje doorbrengen?