Strandhuisjes Petten aan Zee

Wat is er nu leuker dan een vakantiehuisje direct op het strand? Je wordt wakker van de golven en de meeuwen op het strand, je ontbijt met uitzicht op zee; je dag kan niet beter beginnen! Op het strand van Petten zijn momenteel nog geen strandhuisjes te huur. Wil je graag je vakantie doorbrengen in een strandhuisje? Ga dan naar Julianadorp aan Zee! Deze populaire kustplaats ligt in de buurt van Petten. Op het strand van Julianadorp aan Zee staan fantastische strandhuisjes en deze worden beheerd door Roompot.

Strandhuisje Julianadorp aan ZeeStrandhuisjes Julianadorp aan Zee Roompot

Waardering: 8.3

Aanbieding!

In een strandhuisje beleef je het ultieme vakantiegevoel. Je hoeft niet meer in de file naar het strand, je hebt altijd een eigen plekje, een strandhuisje is gewoon dubbel genieten van je vakantie! Deze strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De huisjes hebben 2 slaapkamers en een 2-persoons bedbank. De strandhuizen zijn zeer compleet ingericht en er is wifi internet aanwezig. En uiteraard laat het uitzicht weinig te wensen over, een beter uitzicht op zee kun jij jezelf niet wensen!


Strandhuisje Castricum aan ZeeStrandhuisjes Castricum Belvilla

Waardering: 3.7 uit 5.0 sterren

Aanbieding!

In het Noord-Hollandse Castricum aan Zee liggen deze knusse strandhuisjes. Je sluit er elke dag af met een prachtige zonsondergang en je wordt er wakker van het geluid van de zee. Dit strandhuisje is geschikt voor twee personen en is dus ideaal voor een romantische strandvakantie. Je maakt er mooie strandwandelingen of wandelt er door de duinen. In de omgeving zijn talloze leuke uitstapjes te maken en natuurlijk ga je ook naar het strand van Petten. Hier heb je echt tijd voor elkaar, wat een topvakantie!Beach lodges

Er liggen plannen dat er vijftig beach lodges op het strand van Petten worden gebouwd. Het is niet zeker of dit project gerealiseerd gaat worden.

TIP! De beste strandhuisjes van Nederland

Wil je niet zo lang wachten en dit jaar al je vakantie in een strandhuisje doorbrengen? Bezoek dan onze website met de beste strandhuisjes van Nederland.