Het dorp Petten

Er is de laatste tijd veel veranderd in Petten aan Zee. Zo heeft Petten een prachtig nieuw strand gekregen en zijn er nieuwe duinen aangelegd. Maar ook in het centrum is het een en ander veranderd en Petten is nog steeds in ontwikkeling. Het wordt alleen maar mooier.

Centrum Petten aan Zee

Plein 1945

Het dorpsplein (Plein 1945) is in Petten sinds 2016 helemaal veranderd. Het is veel mooier en functioneler geworden! Je krijgt er nu echt een fijn vakantiegevoel.

De ontwerpers van het nieuwe plein hebben zich laten inspireren door de tulp. Ze hebben natuurlijk niet voor niets voor de tulp gekozen. Kom maar eens een keer in het voorjaar naar Petten. Je zult dan veel bloemen en natuurlijk ook tulpen kunnen bewonderen in de eindeloze bloemenvelden. Je moet dit echt een keer gezien hebben.

Plein 1945 Petten aan Zee

Op het Plein 1945 staan mooie houten bankjes, een fraai podium en de kinderen zullen de waterfonteinen het meeste waarderen. Het geheel maakt een gezellige en leuke indruk!

In het centrum van Petten tref je een supermarkt en een paar kleine winkeltjes. Natuurlijk kun je in het centrum van Petten ook terecht om wat te eten of te drinken.

Pettemer Plein Feest

Op vrijdag 31 augustus 2018 vond op Plein 1945 in Petten de 4e editie van het leuke evenement 'Pettemer Plein Feest' plaats. Er kwamen diverse bands en artiesten zoals Jelle B, Rene Karst en de The Cats Aglow, de geweldige tributeband van de legendarische Cats.

In 2019 zal dit evenement uiteraard weer plaatsvinden. Ben jij er dan ook bij?

Vakantiehuis Duinhuis Petten Belvilla
Waardering: 9.1

Vakantiehuis Eb en VloedDit vakantiehuis ligt op loopafstand van de duien en de zee, op slechts een paar minuten afstand. Ook het centrum van Petten ligt op maar 500 meter afstand, ideaal! Er is ruimte voor 6 personen en er is een bubbelbad. Dat wordt heerlijk ontspannen tijdens je vakantie!