Tips


Texel info
Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland. Het is een fijne vakantiebestemming en ook de kinderen zullen het op Texel erg fijn gaan vinden want er is genoeg te doen! Petten aan Zee ligt in de kop van Noord-Holland en Texel ligt dus vlakbij.
Bekijk onze informatieve website over Texel!

Beautiful Sint Maarten
Petten aan Zee heeft een lang en breed zandstrand. Helaas kun je in Nederland niet het gehele jaar door naar het strand omdat het weer vaak tegen zit. Het mooie Caribische eiland Sint Maarten heeft ook zeer fraaie en witte zandstranden. En het is daar altijd mooi weer! Je kunt dus het gehele jaar door met vakantie naar Sint Maarten.
Bekijk onze informatieve website over Sint Maarten!
 

Vakantiehuis Petten Belvilla
Waardering: 8.7

Vakantiehuis PettenAanbieding! Award Winnaar!

Willen jullie samen even lekker naar zee? Dit vakantiehuis heeft een rustige ligging in Petten en ligt op loopafstand van het strand en de zee. Ideaal om even lekker uit te waaien!

Hotel Petten Booking.com
Waardering: 7.7

Hotel Petten aan ZeeHotel Corfwater is het enige hotel in Petten. Het prachtige strand van Petten ligt op loopafstand, ideaal voor een onvergetelijke strandvakantie! Bij het hotel is het mogelijk om fietsen en surfplanken te huren. Het hotel heeft een prachtige ligging. De locatie wordt op Booking.com beordeeld met een 9.2!